Over Merchant & Mills

Het Engelse merk Merchant & Mills is in 2010 opgericht door Carolyn Denham en Roderick Field. Hun uitgesproken assortiment bestaat uit duurzame stoffen, patronen en fournituren. 

Het linnen van Merchant & Mills is in kleine hoeveelheden geproduceerd in Oost Europa, waar er een generaties lange geschiedenis bestaat op het gebied van spinnen en weven van linnen. De zeer hoge kwaliteit van de stoffen zie je terug in de zachtheid en kenmerkende soepelheid van het prachtige linnen.

Een selectie van deze stoffen gebruik ik voor het beddengoed. De kwaliteit is hoog en het resultaat is echt prachtig! Dit duurzaam vervaardigde beddengoed gaat nog generaties lang mee. Een natuurlijke look, maar vooral een prachtig natuurproduct. Dat zie je en dat voel je. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze mooie stoffen? Ik stuur je graag gratis wat stofstaaltjes toe (max. 3 stuks), zodat je zelf kan ervaren wat ik bedoel. 

En wil je meer weten over Merchant & Mills? Bekijk dan hier hun bedrijfsvideo en breng een bezoekje aan de website. Het is de moeite waard!