Retourneren

Op onze website proberen we je zo goed mogelijk te informeren over onze produkten. Maar mocht een artikel toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je deze natuurlijk retourneren. 

Dit is echter niet mogelijk voor maatwerkprodukten die door de klant zijn samengesteld. Meer informatie hierover lees je hier: herroepingsbeleid

 

Retourneren doe je zo:

Een artikel retourneren doe je zo

 

 

 

Volg hiervoor onderstaande stappen:

 1. Vul het meegestuurde retourformulier volledig in.

 2. Verpak de artikelen in de originele of gelijkwaardige verpakking als waarin je de bestelling hebt ontvangen. Voeg het retourformulier toe.

 3. Verstuur het pakket met een verzenddienst naar keuze naar onderstaand adres.

  Robin Little
  T.a.v. Klantenservice
  Noordweg 55
  2291 EB Wateringen

 4. Je krijgt van ons een e-mail zodra wij je retour behandeld hebben. Dit is doorgaans binnen 3 werkdagen na ontvangst. 

 Voorwaarden voor retourneren/ ruilen:

 

 • Retourneren kan binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Hierbij hanteren wij de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum.
 • Artikelen dienen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van aangehecht artikelkaartje te worden geretourneerd.
 • De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper, evenals het risico van het retour zenden.

 • Zodra een retour zending door ons is ontvangen, zal het retour te ontvangen bedrag (de prijs voor het betaalde artikel incl. evt. verzendkosten van de bestelling, maar excl. verzendkosten voor de retourzending) zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen worden terugbetaald op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

 • Wanneer een retourzending niet voldoende is gefrankeerd, zijn wij helaas genoodzaakt om hier administratiekosten (€ 5,95) voor in rekening te brengen. Ook zullen de kosten die aan ons door de vervoerder in rekening zijn gebracht voor het ondergefrankeerde pakket, worden ingehouden op de creditnota van de artikelen.

 • Retourzendingen die buiten de retourtermijn worden aangeboden, worden door ons niet in behandeling genomen, maar aan de koper geretourneerd.